ClickCease Licht Bruin PVC Vloeren kleuren - Laagste Prijsgarantie - VloerXXL
Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Licht bruin PVC | Dezelfde vloer maar toch veel goedkoper!

  VloerXXL, A-merk labels voor een prikkie Wil jij een voordelige prijs voor een A-merk vloer? Dan zit je helemaal garant  bij VloerXXL. PVC is goede keuze voor wie op zoek is naar betaalbare én ook nog eens aantrekkelijke A-merk vloeren. VloerXXL hoort namelijk bij de top 10 van de Nederlandse markt. Extra voordelig: VloerXXL levert altijd de la Toon meer

  Merken

  Soort vloer

  Motief

  Slijtlaag PVC

  Kleur

  1 Product

  VloerXXL, A-merk labels voor een prikkie

  Wil jij een voordelige prijs voor een A-merk vloer? Dan zit je helemaal garant  bij VloerXXL. PVC is goede keuze voor wie op zoek is naar betaalbare én ook nog eens aantrekkelijke A-merk vloeren. VloerXXL hoort namelijk bij de top 10 van de Nederlandse markt.

  Extra voordelig: VloerXXL levert altijd de laagste prijsgarantie. Vind je ergens anders hetzelfde, maar dan iets goedkoper? Dan wordt er gekeken of VloerXXL het alsnog voor een lagere prijs kunnen aanbieden. Daarbij beschikt VloerXXL over een ruim assortiment. VloerXXL biedt voor goede kwaliteit en altijd tegen voordelige prijzen met onafhankelijke kopersbescherming aan.

  Wat je uiteraard van VloerXXL kan verwachten, is de beste kwaliteit en voorwaarden voor gegarandeerd de laagste prijs.

  PVC vloer: Licht bruine uitvoering is geschikt voor iedereen

  Ik hoor je denken, wat zijn dan eigenlijk voordelen van zo’n PVC vloer? Allereerst kun je verwachten dat een PVC vloer wordt gemaakt van kunststof en volledig hout vrij is. Doordat er wordt gewerkt met de juiste technieken lijkt het net op een echte houten vloer. Een PVC vloer draagt ook vele voordelen met zich mee. Waaronder: de lange levensduur. Verder is het onderhoudsarm, geluiddempend en vaak geschikt voor vloerverwarming. Ideaal dus!

  Er zijn ook verschillende soorten PVC vloeren van veel pvc merken. Dit geldt uiteraard ook voor de verscheidenheid aan pvc kleuren. VloerXXL biedt een aantal hele aantrekkelijke licht bruine PVC vloeren. Speciaal voor jou hebben wij ze even opgezocht.

  Douwe Licht Bruin Plak PVC: duurzame parel

  Deze PVC vloer, licht bruin, is van alle gemakken voorzien. Hij is duurzaam, makkelijk te onderhouden, is geschikt voor vloerverwarming én ook nog eens waterbestendig. Het aller fijnste is dan nog wel de goede prijs Kwaliteit verhouding. Hadden we al gezegd dat je nog kunt profiteren van de 10% korting deze maand? Wie op zoek is naar een natuurlijke look zou voor deze optie moeten gaan!

  Visgraat XL Naturel Licht Bruin PVC: de klassieker

  Deze prachtige PVC lichtbruine vloer is gemaakt zonder opvallende herhalingen. De bovenlaag is met zorg bewerkt zodat de structuur van het beeld zichtbaar is. Verder is de vloer extra mat waardoor er geen typische kunsstof glans aanwezig is. Een van de mooiste manieren waarop je deze PVC vloer kan leggen, is in een visgraat. Hierdoor straalt jouw huis extra luxe uit! Ook makkelijk aan te leggen! Je kan alleen van dichtbij zien dat het geen beton of hout is. Een win-winsituatie al je het ons vraagt.

  Charente Plank XL Eiken Licht Bruin Plak PVC: zorgvuldigheid op z’n best

  Hier geldt precies hetzelfde als bij de Visgraat XL Naturel Light Bruin PVC vloer. Met zorg bewerkt! Voel het patroon, de structuur en kleine onregelmatigheden en geniet van je lookalike houten vloer. Wist jij dat de populairste manier voor het leggen van licht bruine PVC in stroken is? Het is ook nog eens enorm makkelijk om te doen en eventueel te combineren met andere kleuren. Het leggen van stroken zorgt voor een klassieke en rustige sfeer in je huis.

  Ga je liever voor een strakkere look? Deze tegels pvc zijn daar perfect voor.

  Is jouw oog gevallen op een mooie PVC vloer? Je kan dan gemakkelijk gratis een offerte aanvragen. VloerXXL doet hun uiterste best om de offerte binnen 1 werkdag bij jou te leveren. Dit kan via e-mail en WhatsApp, wat jij het liefste hebt. Wil je langskomen en heb je vragen? Dan ben je van harte welkom bij de studio van VloerXXL in Zwolle. De vestiging is klein, maar daardoor kan je rekenen op extra aandacht voor jou, jouw wensen en het uiteindelijk kiezen van de juiste PVC vloer.