XXL Deals! Nú tot 50% korting op vloerenOP=OP

Bezoek showroom in Zwolle
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Klantenservice

  Of het nu gaat over een offerte, over je betaling, je garantie, montage of onderhoud, PVC, laminaat, traprenovatie of visgraat: jouw vragen, die beantwoorden wij graag. Lees hieronder meer over hoe wij jou kunnen helpen. 

   

  VloerXXL staat voor de efficiëntie van online kopen. Je kan ons dan ook perfect bereiken vanuit je eigen huis of kantoor. Neem contact met ons op op één van de volgende manieren: 

  • Via de chat (rechtsonder in beeld) van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17:00 uur;
  • Telefonisch van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 16:30 uur; 
  • Mail ons op [email protected].

   

  Liever langskomen? De deur staat open! Voor sommige zaken kom je toch gewoon liever langs. Dat kan! Bezoek onze kleine, maar volledig ingerichte en informatieve studio in Zwolle en drink een kopje koffie met één van onze adviseurs.
   
  Onze showroom bevindt zich aan de Telfordstraat 13 in Zwolle en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 
   

  Heb je een klacht of wil je beroep doen op je garantie?

  Als VloerXXL doen wij er alles aan om de producten die je bij ons hebt besteld, netjes en op tijd bij je af te leveren. Desondanks kan het gebeuren dat er iets niet helemaal naar wens is. Neem in dat geval contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

   

  Wanneer je een klacht hebt over een product meld je dit aan via de mail. Ga als volgt te werk.

  Stap 1: zorg dat je foto’s hebt van de schade en voeg deze toe als bijlage
  Stap 2: vermeld in het onderwerp van de mail je ordernummer en vermeld dat het om klacht gaat
  Stap 3: mail dit naar [email protected]

   

  Heb jij een andere klacht, over de service, transporteur of iets anders? Neem dan op jouw gewenste manier contact op met onze klantenservice. Wij willen altijd kijken naar een mogelijke oplossing om jou als klant tevreden te houden.

   

  Mondelinge toezeggingen door vertegenwoordigers, montagepartners of tussenpersonen van VloerXXL binden VloerXXL slechts indien deze schriftelijk door haar zijn bevestigd via [email protected] 

  Neem contact op

  * Verplichte velden
  Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Dit bericht verbergenLees meer »