ClickCease Douwes Dekker PVC | De Mooiste Vloeren voor elke Woonstijl | VloerXXL - VloerXXL
Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Douwes Dekker - PVC vloeren

  Maak kennis met de collectie van Douwes Dekker PVC vloeren! Of je nu kiest voor steendecoren met een zogenoemde betonlook of voor houtdecoren: met de PVC vloer van Douwes Dekker oogt elke ruimte natuurlijk. Als je op zoek bent naar een vloer met hoge kwaliteit en een laagste prijs, ben je bij VloerXXL aan het juiste adres. De Douwes Dekker click P Toon meer

  Merken

  Soort vloer

  Motief

  Slijtlaag PVC

  Kleur

  Eigenschappen

  39 Producten

  .

  .

  00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
  Bekijk de XXL Collectie

  Maak kennis met de collectie van Douwes Dekker PVC vloeren! Of je nu kiest voor steendecoren met een zogenoemde betonlook of voor houtdecoren: met de PVC vloer van Douwes Dekker oogt elke ruimte natuurlijk. Als je op zoek bent naar een vloer met hoge kwaliteit en een laagste prijs, ben je bij VloerXXL aan het juiste adres.

  De Douwes Dekker click PVC heeft een aantal voordelen. Zo zijn de Douwes Dekker PVC vloeren goed schoon te houden dankzij het egale oppervlak. Gebruik hiervoor een stofwisser- of zuiger. Daarnaast zijn de Douwes Dekker PVC vloeren ook nog eens beter bestand tegen water en ander vocht, zeker als je het vergelijkt met tapijt. 

  Lees op deze pagina meer over het merk Douwes Dekker, het assortiment Douwes Dekker PVC vloeren bij VloerXXL en de service van VloerXXL. 

  Over Douwes Dekker 

  Een vloer bepaalt grotendeels de uitstraling van je woonruimte. Een goede vloer uitzoeken die past bij jouw wensen en behoeften is dan ook noodzakelijk. Douwes Dekker vloeren beschikt over een uitgebreid assortiment, passend bij elke interieurstijl. De karaktervolle Douwes Dekker PVC creëert een prettige en comfortabele sfeer, zonder alle aandacht op te eisen. 

  Douwes Dekker vloeren staan erom bekend dat ze kras-, slag- en stootbestendig zijn. Daarnaast zijn de Douwes Dekker PVC vloeren geluidsarm en water- en vlekbestendig. Ideaal wanneer je kinderen hebt of huisdieren. Niet voor niks zijn de Douwes Dekker PVC vloeren onmisbaar te noemen. VloerXXL maakt het toevoegen van schoonheid aan je woonruimte mogelijk door eerlijk en snel advies te geven. 

  Wat voor vloeren van Douwes Dekker heeft VloerXXL in het assortiment?

  De Douwes Dekker Vloeren zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitoveringen: de Douwes Dekker laminaat en de Douwes Dekker PVC vloeren. De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn sterke en riante planken, welke je in visgraat kunt aanleggen. Ook zit er een dikke laag op de Douwes Dekker visgraat PVC van 0,55 mm. Er is voor deze soort Douwes Dekker PVC vloer geen extra ondervloer nodig om het geluid te dekken. Ook niet wanneer je in een appartementencomplex woont. Wel luidt het advies bij de Douwes Dekker PVC een vochtscherm te plaatsen. 

  Heb je hulp nodig bij het kiezen uit het mooie assortiment van Douwes Dekker PVC? Vraag vrijblijvend een offerte aan binnen 24 uur! Valt de prijs hoger uit dan verwacht door lagere prijzen elders? Dan maken we graag een nieuwe offerte voor je om te kijken of het inderdaad goedkoper mogelijk is. 

  Welke vloeren van Douwes Dekker past bij jouw interieur?

  Voor welke woonruimte je ook een passende vloer zoekt, dankzij het uitgebreide assortiment van Douwes Dekker zit er altijd een vloer voor jou bij. De Douwes Dekker PVC laminaat en Douwes Dekker click PVC vloeren zijn van hoge kwaliteit en bij VloerXXL aan te schaffen voor de laagste prijs. 

  Welke PVC vloer van Douwes Dekker het beste bij je past, hangt af van je smaak en welke wensen je hebt. Heb je een grote ruimte? Dan is het mooi om de ruimte te doorbreken door bijvoorbeeld de Douwes Dekker PVC visgraat te leggen. Maar ook een Douwes Dekker laminaat vloer zal mooi staan. Bij een kleinere woonruimte is het aan te raden te kijken naar de lichte kleuren van de Douwes Dekker PVC vloeren. Weeg goed alle voordelen van de verschillende vloeren af om tot een gewenst resultaat te komen! 

  Hulp nodig bij het zoeken van een passende Douwes Dekker vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

  Service van VloerXXL

  Bij VloerXXL kun je terecht als je op zoek bent naar een nieuwe vloer van hoge kwaliteit met gegarandeerd de laagste prijs. Ontvang gratis binnen één werkdag een offerte en profiteer van verschillende, leuke aanbiedingen op ons gehele assortiment. 

  Heb je vragen over de Douwes Dekker vloeren of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een mail! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.