Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Privacy Policy

      Privacy- en cookieverklaring VloerXXL

      Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. VloerXXL acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

      Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

      • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
      • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
      • jou eerst expliciet toestemming vragen om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
      • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
      • jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

       

      VloerXXL is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel VloerXXL. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.

      Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact met ons op via de chat of door in te loggen op je persoonlijke account, vanuit je persoonlijke account kun je via ''mijn tickets'' een nieuwe ticket aanmaken.

      Afhandelen bestelling

      Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen jouw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij je te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over jouw betaling van jouw bank of creditcardmaatschappij.

      Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens en betalingsgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat jouw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

      Jouw account

      Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

      Hiervoor gebruiken wij jouw betalingsgegevens, e-mailadres, naw-gegevens, factuuradres en telefoonnummer. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot drie maanden nadat je het account hebt opgeheven.

      Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij je kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. Je kunt via je persoonlijke account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

      Contactformulier en Nieuwsbrief

      Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

      Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres en gebruikersnaam. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met jou sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

      Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden.
      Via jouw account kun je dit ook doorgeven.

      Jouw e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

      Statistieken en profilering

      Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen jouw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over je te weten te komen. Uiteraard zullen wij jouw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

      Hiervoor gebruiken wij jouw naw-gegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met jou sluiten. Wij bewaren deze informatie voor drie maanden.

      Reclame

      Wij willen je graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per email en via social media. Je kan op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kan ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Je kan dit aangeven als je wordt gebeld. Via jouw account kun je dit ook doorgeven.

      Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

      Wij geven jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

      Indien je kiest voor achteraf betalen met Klarna, dan voert Klarna mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft deze voor de verwerking van de betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. Je kunt hiertegen op ieder moment bezwaar maken.

      Statistieken

      Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel

      In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens.

      Cookies

      Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

      Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om jouw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

      Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

      Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacy verklaringen. (Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen)

      Google Analytics

      Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

      Beveiliging

      Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Je kunt in ons apart beveiligingsbeleid lezen hoe wij jouw privacy beschermen. Deze is te vinden op de pagina ‘’Privacy Policy’’.

      Wijzigingen in deze privacyverklaring

      Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

      Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

      Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

      Je hebt de volgende rechten:

      • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
      • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
      • het laten corrigeren van fouten
      • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
      • intrekken van toestemming
      • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

      Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

      Klacht indienen

      Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

      Contactgegevens

      Dutch Ecom Stores BV
      Telfordstraat 13
      8013 RL Zwolle
      Nederland

      088 426 40 95
      klantenservice[@]vloerxxl.nl

      KvK Nr: 81204302
      BTW Nr: NL861986684B01

      Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Dit bericht verbergenLees meer »