ClickCease Houtstructuur PVC Vloeren - Laagste Prijsgarantie - VloerXXL
Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Houtstructuur PVC | Dezelfde vloer maar toch veel goedkoper!

  Ben je op zoek naar een A-merk PVC vloer met houtstructuur, maar wil je hier wel de meest voordelige prijs voor betalen? Kies dan voor een PVC vloer van VloerXXL! Plak PVC is de ideale vloer voor wie op zoek is naar een voordelige vloer, die er bovendien wel stijlvol uitziet.  Bij VloerXXL verkopen we allerlei vloeren van A-merk labels zoals VT-w Toon meer

  Merken

  Soort vloer

  Motief

  Slijtlaag PVC

  Kleur

  Eigenschappen

  98 Producten

  .

  .

  00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
  Bekijk de XXL Collectie

  Ben je op zoek naar een A-merk PVC vloer met houtstructuur, maar wil je hier wel de meest voordelige prijs voor betalen? Kies dan voor een PVC vloer van VloerXXL! Plak PVC is de ideale vloer voor wie op zoek is naar een voordelige vloer, die er bovendien wel stijlvol uitziet. 

  Bij VloerXXL verkopen we allerlei vloeren van A-merk labels zoals VT-wonen by Floorlife,Montinique en Gelasta. Bovendien hanteren we een laagsteprijsgarantie. Vind jij ergens een goedkopere prijs? Dan kijken we graag met je mee om te kijken waar onze offerte nog goedkoper kan.

  Daarnaast staat service voorop. Jij wil een kwalitatieve vloer, voor de beste prijs en geleverd met de beste service. Wij snappen dat. Hierom geven wij elke klant duidelijkheid over levertijd en de prijs. Deze offerte krijg je binnen een dag! Plan vervolgens zelf gemakkelijk de leverdatum in en laat je nieuwe vloer direct leveren vanuit meer dan 300.000 m2 voorraad.  

  Alles over houtstructuur PVC 

  Veel mensen houden van de sfeer die een houten vloer met zich meebrengt. En terecht: houtstructuur vloeren bieden een ruimte warmte en een natuurlijke uitstraling. Bovendien past een houten vloer bij zo goed als elk interieur en type meubels. 

  Helaas zitten er ook nadelen aan een houten vloer. Een vloer van bijvoorbeeld eiken brengt veel onderhoud met zich mee. Bovendien zit er ook een groot prijskaartje aan. Hierdoor kiezen steeds meer van onze klanten voor een houtstructuur PVC vloer, in plaats van eiken. 

  Voordelen houtstructuur PVC 

  Een plak PVC vloer biedt veel voordelen. Zo wordt een plak PVC vloer direct vastgelijmd op de ondervloer, en hoef je hierdoor geen ondervloer te leggen. Hiervoor is het wel van belang dat de betonnen grondvloer geëgaliseerd is om een strakke finish te kunnen garanderen. 

  Daarnaast heeft houtstructuur PVC een scherp prijskaartje. Ook is een PVC vloer makkelijk in onderhoud. Een eikenhouten vloer moet om de zoveel jaar opnieuw worden geschuurd en gelakt. Een houtstructuur PVC vloer maak je simpelweg schoon door regelmatig te stofzuigen. Meer hardnekkige vlekken haal je gemakkelijk weg met een natte doek. 

  Met een houtstructuur PVC vloer breng je dus dezelfde sfeer en gezelligheid in huis van een houten vloer, maar zonder het prijskaartje en het onderhoud! 

  Ideaal voor vloerverwarming

  Heb je vloerverwarming of wil je deze binnenkort gaan installeren? Dan is een PVC vloer het meest aan te raden om te gebruiken. Dit omdat met PVC de warmte perfect door je woning wordt verspreid en het isoleert ook goed. Des te meer reden om te kiezen voor een PVC vloer! 

  Houtlook PVC kleuren 

  Bij VloerXXL hebben we houtstructuur PVC vloeren in verschillende kleuren. Geliefde kleuren houtstructuur zijn bijvoorbeeld naturel hout, donker eiken, grijs en wit. Stuk voor stuk neutrale kleuren die bij elke kleur meubilair past. Op deze manier kun je gerust over de jaren van interieur wisselen. Geen probleem: deze houtstructuur PVC kleuren passen overal perfect bij: 

  PVC houtlook grijs 

  Wil je gaan voor een koel, neutraal kleurenpalet voor jouw vloerbedekking? Dan is PVC houtlook grijs wellicht de goede keus voor jouw woning. Kies tussen verschillende tinten pvc vloeren houtlook grijs voor de ideale match met jouw smaak en meubilair. Denk hierbij aan stijlvol antraciet PVC.  

  PVC vloer houtlook wit 

  De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen voor een witte houtlook PVC vloer. Vooral klanten met een voorkeur voor een minimalistische inrichting zijn fan van de whitewash PVC vloeren. Dankzij de houtlook PVC vloer heb je toch nog een reliëf, terwijl de witte kleur zorgt voor een rustig geheel. Ideaal voor als je meer licht in huis wil brengen. 

  Soorten houtstructuur PVC vloeren 

  Bij VloerXXL heb je naast verschillende houtlook PVC vloeren kleuren ook de keus uit verschillende soorten houtstructuur PVC. Tegenwoordig kiezen veel van onze klanten voor patronen in hun houtstructuur PVC vloeren. Deze soorten PVC vloeren zorgen voor een groter statement in huis. Denk hierbij aan Hongaarse punt PVC vloeren. Deze vloeren kun je herkennen aan de punt-motief in de houtstructuur. Een andere populaire soort houtstructuur PVC vloer is de welbekende visgraat PVC vloer. Deze structuur zorgt voor een chique uitstraling.

  Hoe plaats je een houtstructuur PVC vloer? 

  Wil je een plak PVC vloer plaatsen in jouw woning? Dan zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Zorg er ten eerste voor dat de vloer waar je de houtstructuur PVC vloer op vast lijmt goed geëgaliseerd is. Wanneer je dit niet doet, zal dit mogelijk zichtbaar zijn wanneer de plak PVC vloer geplaatst is. Heb je een vloerverwarming waar de vloer op geplaatst wordt? Zet deze dan minstens één dag voor het plaatsen uit. 

  Vervolgens kun je beginnen met het daadwerkelijk plakken van de houtstructuur PVC vloer. Snij de plak PVC gemakkelijk op maat met scherp gereedschap, zoals een stanleymes. Wij raden aan om eerst te meten, en vervolgens pas te snijden in de PVC vloer. 

  Zodra alles gelegd is, is het wijs om je nieuwe houtstructuur PVC vloer te laten rusten. Na een paar uur kun je de meubels terugplaatsen en de vloerverwarming langzaam verhogen tot de gewenste temperatuur. Bij een plak PVC vloer is het niet nodig om plinten te plaatsen, maar wanneer je dit mooi vindt, kun je dit als laatste stap nog plaatsen. 

  Bekijk onze houtstructuur PVC vloeren

  Veel van onze klanten willen een vloer bekijken en voelen voordat ze overgaan op de koop. Dat begrijpen we! Om de prijs voordelig en de service persoonlijk te kunnen houden hebben wij niet meerdere showrooms door het hele land. Wel ben je altijd welkom in onze showroom in Zwolle om de vloeren te bekijken. We geven je graag persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie. We vragen onze klanten wel om van tevoren een afspraak met ons te maken via deze pagina.