ClickCease Smoky PVC Vloeren - Laagste Prijsgarantie - VloerXXL
Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Smoky PVC | Dezelfde vloer maar toch veel goedkoper!

  VloerXXL Smoky PVC: voor wie op zoek is naar echte kwaliteit En dat ook nog eens voor een mooie voordelige prijs. Exact om die reden behoort VloerXXL tot de top 10 Nederlandse bedrijven. Het ruime assortiment van prachtige A-merk vloeren garandeert dat iedereen een mooie vloer kan vinden. Daarbij zijn de klik PVC vloeren beschikbaar in veel versch Toon meer

  Merken

  Soort vloer

  Motief

  Slijtlaag PVC

  Kleur

  Eigenschappen

  9 Producten

  VloerXXL Smoky PVC: voor wie op zoek is naar echte kwaliteit

  En dat ook nog eens voor een mooie voordelige prijs. Exact om die reden behoort VloerXXL tot de top 10 Nederlandse bedrijven. Het ruime assortiment van prachtige A-merkvloeren garandeert dat iedereen een mooie vloer kan vinden. Daarbij zijn de klik PVC vloeren beschikbaar in veel verschillende kleuren, zoals smoky PVC, en afkomstig van een aantal welbekende merken zoals Douwes Dekker.

  Waar je altijd vanuit kan gaan, is de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen met onafhankelijke kopersbescherming. Biedt de concurrent een lagere prijs voor een PVC vloer? Geen zorgen, dan kijkt VLoerXXL vooralsnog of het goedkoper kan. Heb je jouw nieuwe vloer binnen en ben je toch niet helemaal blij? Dat kan uiteraard. VloerXXL werkt met 14 dagen bedenktijd en je kan het altijd terugsturen.

  Klik PVC smoky vloeren zorgen voor een robuuste look in elke ruimte.

  De prachtige smoky PVC vloeren van A-merk Floorlife

  Dit geliefde A-merk heeft een aantal mooie en stijlvolle smoky PVC vloeren voor jou in de aanbieding. Wat dit merk zo kwalitatief sterk maakt, is dat er rekening wordt gehouden met de nieuwste woontrends én dat de stylisten met aandacht en expertise de collecties samenstellen. Hieronder vind je een aantal van onze favoriete Floorlife PVC smoky vloeren.

  Yup Leyton Visgraat Smoky klik PVC

  Deze Floorlife pvc smoky visgraat vloer is een echte aanwinst op het gebied van stijl en onderhoud. Niet alleen zijn visgraatvloeren over het algemeen enorm geliefd, maar deze vloer biedt ook een aantal voordelen ten opzichte van een echte houten vloer.  De visgraat PVC klik vloer is makkelijk te leggen, onderhoudsvriendelijk en waterbestendig is. Tenslotte beschikt de vloer over een geluiddempende onderlaag van 10dB waardoor hij geluidsstil is.

  Sydney Harbour Smoky Klik PVC

  Wie op zoek is naar een PVC klik vloer met houtenlook zou eens moeten kijken naar de Sydney Harbour Smoky Klik PVC. De stroken zijn extra lang en breed. Daarbij heeft de vloer een slijtlaag van 0,55 mm dikte wat betekent dat hij erg lang meegaat.

  Fullham Smoky Klik PVC

  Een andere optie die wel eens interessant zou kunnen zijn, is de Fullham Smoky Klik PVC vloer. De Floorlife PVC smoky vloer lijkt opnieuw op een echte houten vloer dankzij de extra matte toplaag. Daarbij is de topper geluidsdempend, onderhoudsvriendelijk en past hij bij elk interieur.

  Paddington Smoky Klik PVC

  De laatste Floorlife PVC smoky vloer gaat ook lekker lang mee dankzij de sterke toplaag. De Paddington Smoky Klik PVC is een uitstekende keuze als je wilt genieten van de voordelen die bij een PVC klik vloer komen kijken. Tenslotte zorgt hij voor een klassieke look.

  Voordelen PVC klik vloer

  Net zoals een pvc plak vloer, gaat de een PVC klik vloer lang mee en kenmerkt hij zich om een aantal voordelen: eenvoudig in onderhoud, geluiddempend, warmte doorlatend en passend bij vloerverwarming. Wel is er een belangrijk verschil tussen plak PVC en klik PVC vloeren. Een PVC klik vloer is makkelijker om zelf aan te leggen en minder duur qua montage.

  VloerXXL biedt persoonlijk gerichte service

  Je kan kosteloos een offerte aanvragen indien je interesse is gewekt in een van de bovenstaande Floorlife PVC smoky vloeren. Deze ontvang je doorgaans binnen een dag per e-mail of WhatsApp. Voor verdere assistentie, advies en vragen kun je de locatie in Zwolle bezoeken. Geniet van een kopje koffie of thee terwijl al je vragen worden beantwoord. Bij VloerXXL kun je namelijk altijd rekenen op persoonlijk gerichte service. We wensen je alvast veel plezier bij het leggen van de door jouw gekozen klik PVC smoky vloer.