Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Welke betaalmethodes zijn er bij VloerXXL?

  Je kunt bij VloerXXL betalen via vier verschillende betaalmethodes, de volgende betaalmethoden kun je gebruiken om je bestelling af te ronden.

   

  In de vernieuwde wet wordt duidelijk gesteld dat de kosten voor het gebruik van een betaalmiddel enkel de kosten mogen bedragen die de verkoper zelf ook moet maken (nieuw artikel 6:230k lid 1 BW). Dat houdt eigenlijk in dat een verkoper alleen kosten mag berekenen over wat het betaalmiddel daadwerkelijk kost.

   

  BetaalmethodeiDeal
  Beschikbaar inNederland
  Kosten€ 0,00
  OmschrijvingMet iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doe je in de vertrouwde betaalomgeving van je bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens selecteer je de bank waarbij je bent aangesloten. Daarna word je doorgeleid naar je bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt je een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van je betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct je bestelling.

   

  BetaalmethodeGiropay
  Beschikbaar inDuitsland
  Kosten€ 0,25 + 1,5% van de orderwaarde
  OmschrijvingGiropay is een betaalmethode voor bankoverboekingen in Duitsland. De bankoverboeking is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Het wordt gebruikt bij 51% van alle online aankopen. Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, vormt daardoor een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt.

   

  BetaalmethodeKBC/CBC-Betaalknop
  Beschikbaar inBelgië 
  Kosten€ 0,25 + 0,9% van de orderwaarde
  OmschrijvingDe KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Klanten kunnen ze niet meer terugvorderen.

   

  BetaalmethodeCreditcard
  Beschikbaar inEuropa
  Kosten€ 0,25 + 1,8% van de orderwaarde
  OmschrijvingBij VloerXXL kun je betalen met de vernieuwde en nog beter beveiligde methodes van Eurocard/MasterCard Securecode en Verified by Visa. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen, dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. VloerXXL is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor betaling met creditcard. De bank zal dan de betaling autoriseren en vervolgens versturen wij direct je bestelling. 

   

  Achteraf betalen zonder ogen en haken.

  Veel klusbedrijven leveren werk af waarvoor ze eerst zelf een flink bedrag aan moeten uitgeven. VloerXXL is een samenwerking aangegaan met Biller, wat het voor zakelijke klanten mogelijk maakt om makkelijk achteraf te betalen. Zo kunnen bedrijven met behulp van Biller kiezen voor een betaaltermijn van 30, 60, of 90 dagen tot een max van €5000,-

   

  En achteraf betalen na 30 dagen kost uw bedrijf helemaal niks! Als u binnen 60 of 90 dagen wilt betalen dan betaal je een kleine vergoeding.

   

  Geef aan dat je met Biller wilt betalen. Biller zal uw KvK-nummer vragen om een kleine check te doen. En verder hoeft u zich niet te registreren en zijn er geen kleine letters. Wel zo transparant!

  Biller stappenplan

   

  Aanvullende informatie

  Veilig online betalen: Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Mollie betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via het internet. 


  Privacy: 
  De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.

   

  Waar kan ik mijn facturen vinden?

  Je facturen kun je terug vinden in je account. Hoe kun je dit zien?

  1. Log in op op je persoonlijke account
  2. Klik op het cirkeltje met het poppetje erin
  3. Klik op Mijn bestellingen
  4. Klik op de order
  5. Klik rechtsboven op ''afdrukken''. Je kunt je bestelling nu afdrukken of opslaan als PDF.

   

  Heb je wel een bestelling geplaatst maar nog geen account?

  1. Klik op inloggen of op het poppetje
  2. Klik op wachtwoord vergeten
  3. Voer je emailadres in waarmee je hebt besteld
  4. Binnen enkele minuten ontvang je een tijdelijk wachtwoord in je mailbox. Controleer ook je spambox, het kan zijn dat de mail binnenkomt in je spambox.
  5. Maak een nieuwe wachtwoord aan. Je kunt nu inloggen.

   

  Heb je geen account? 

  Maak via de volgende link geheel vrijblijvend een account aan. Door een account aan te maken kom je uit op de dashboard van je persoonlijke account. Hier vindt je een overzicht van de recent geplaatste orders en je accountgegevens. 

  Je kunt artikelen uit VloerXXL toevoegen aan je verlanglijst waardoor je gemakkelijker alle producten kunt bijhouden die je zou willen kopen.

   

  Contact opnemen met onze klantenservice?

  Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je ergens vragen over? Neem gerust contact op met ons via onze klantenservice.

  Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Dit bericht verbergenLees meer »