ClickCease Traprenovatie bij VloerXXL, gun jezelf het mooiste - VloerXXL
Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Traprenovatie

  Traprenovatie bij VloerXXL, gun jezelf het mooiste Ben je toe aan traprenovatie? VloerXXL biedt vakwerk traprenovatie voor een schappelijke prijs. Binnen zeer korte tijd sieren we je trap op met de mooiste materialen uit het ruime assortiment van Ambiant. Een topmerk op het gebied van trapbekleding. Traprenovatie: in stijl omhoog Over je trap lo Toon meer

  Merken

  16 Producten

  .

  .

  00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
  Bekijk de XXL Collectie

  Traprenovatie bij VloerXXL, gun jezelf het mooiste

  Ben je toe aan traprenovatie? VloerXXL biedt vakwerk traprenovatie voor een schappelijke prijs. Binnen zeer korte tijd sieren we je trap op met de mooiste materialen uit het ruime assortiment van Ambiant. Een topmerk op het gebied van trapbekleding.

  Traprenovatie: in stijl omhoog

  Over je trap loop je toch gauw zo’n vier keer per dag. Niet zo gek omdat je waarschijnlijk boven je slaapkamer en badkamer treft. Is het dan niet logisch dat je trap er piekfijn uitziet? Want dat doe je met je woonkamer toch ook? Het is dan ook niet meer dan normaal dan dat je gaat voor een stijlvolle trap. Toch ergens het middelpunt van je huis.

  Traprenovatie van VloerXXL voor jaren woonplezier

  Een trap renoveer je niet ieder jaar. Althans als je het goed doet. Daarom legt VloerXXL binnen de kortste keren de meest stijlvolle trapbekleding van een erkend A-merk. En dat gaat echt jaren mee, wat ook de bedoeling is. Van de trapbekleding van Ambiant heb je letterlijk jaren plezier.

  Moeilijke traprenovaties? Die kennen wij niet

  Bij VloerXXL denken wij niet in problemen, maar in oplossingen. We komen dan ook nooit klussen tegen waar we niet uit komen. Constante draaiing in je trap? Geen enkel punt. Veel oude lijmresten? Lossen we ook voor je op. Er is letterlijk niet één probleem waar wij niet uit gaan komen.

  Enkele redenen om je traprenovatie door VloerXXL te laten uitvoeren

  Natuurlijk ben je oriënterende waar je het beste jouw trap kan laten renoveren. Wij hopen jou te kunnen helpen en daar hebben we enkele goeie redenen voor.

  • Door onze positie als exclusieve Ambiant dealer hebben we altijd de beste materialen tot onze beschikking
  • Je hebt bijzonder veel keuze in de materialen van VloerXXL
  • Meedenken is onze missie

  Service & Contact

  Contact

  Bij VloerXXL zetten we alle mogelijkheden in om jou op de door jouw gewenste manier te woord te kunnen staan. Dat betekent dat je met ons kan chatten, maar ook bellen en mailen. Je kan ons telefonisch bereiken op 088 426 40 95 en je kan mailen naar [email protected]. Daarnaast kan je ook ons contactformulier invullen.

  Garantie

  Bij VloerXXL garanderen we een complete levering. Dat betekent dat we netjes te werk gaan en je niet laten zitten met afwerkpunten. Daarnaast ben je bij ons via Trusted Shops toe €2500,- verzekerd over ons werk. Niet dat het nodig is, maar toch.

  FAQ’s over traprenovatie via VloerXXL

  Wat kost traprenovatie bij VloerXXL

  Dat is afhankelijk van enkele keuzes die je maakt. Ten eerste gaan we uit van het aantal treden en draaien. Daarnaast is de materiaalkeuze van doorslaggevend belang.

  Gebruikt VloerXXL ook stof?

  Nee, VloerXXL gebruikt louter kunststof materialen zoals PVC of hout. Daarnaast is het goed om te weten dat VloerXXL ook een vtwonen lijn trapbekleding biedt. Dit topmerk is een verrijking van het toch al ruime assortiment.