ClickCease De nieuwe generatie vloerenwinkel | VloerXXL - VloerXXL
Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Tijdens de Coronajaren is in ieder geval één ding duidelijk geworden: online werken en winkelen is de toekomst én biedt vele mogelijkheden. Tijdens deze bijzondere periode hebben de mensen achter Dutch Ecom Stores daarom de koppen bij elkaar gestoken om concepten te ontwikkelen die deze mogelijkheden optimaal benutten. Het doel: het bieden van de efficiëntie van online, met het gevoel van echt contact. Ook bij het kopen van iets groots als een vloer. Zo is VloerXXL ontstaan. En zo werken wij aan een bedrijf dat inmiddels tot de top 10 van de Nederlandse markt behoort.  

   

  Waar staat VloerXXL voor?

  Jij wil een mooie, kwalitatieve vloer. Wij begrijpen dat. Jij wil duidelijkheid over wanneer deze geleverd wordt, en duidelijkheid over de hoogte en eerlijkheid van de prijs. Dat begrijpen wij nog meer. VloerXXL staat daarom voor een unieke combinatie van de snelheid van online, met de zekerheid van persoonlijk contact en advies. Wel zo prettig als je basis van je woning of bedrijfspand aanschaft.  

   

  Hoe maken wij dit waar?

  Online offertes en de laagste prijs  

  Een vloer bekijken, staaltjes aanvragen, een bestelling plaatsen: het kan bij VloerXXL allemaal online. Wil je voordat je bestelt wel de zekerheid hebben dat je de aller-aller-beste prijs hebt? Vraag dan hier een offerte aan. Wat wij dan doen? 

   

  • Ons best om jou binnen 1 werkdag van een offerte voorzien; 
  • Het toesturen van een offerte per e-mail en/of whatsapp; en 
  • Het aanbieden van de 100% laagste prijs voor jouw droomvloer. 

   

  Als je onze offerte ontvangt en je bent enthousiast, dan kan je deze makkelijk omzetten tot een bestelling via e-mail óf via whatsapp. Wat jij wil! Betalen doe je ook weer gemakkelijk via iDeal of creditcard.

  Kan ik mijn aankoop verzekeren? Ja. Wij bieden onze klanten namelijk via de Trusted Shopsgarantie een verzekering tot EUR 20.000.  

   

  Wil je advies? Wij nemen de tijd!  

  Een vloer bepaalt de sfeer in je huis of bedrijfsruimte. En een vloer moet praktisch zijn. Er zijn dan ook veel keuzes te maken; welk materiaal, welke kleur, welk dessin past het beste bij je wensen en hoe werkt de montage nu precies? We staan dan ook graag klaar voor persoonlijk advies.   

   

  Heb je vragen over een al opgemaakte offerte? Je kan ook een whatsapp chatgesprek met ons starten via Whatsapp Chat

   

  Langskomen mag ook 

  Wij kiezen voor klein, maar effectief. Dat helpt ook in de eindprijs van het product dat we leveren. We hebben daarom geen grote showrooms gevestigd door het hele land. Toch kunnen we ons voorstellen dat je een vloer graag even wil zien en voelen en behoefte hebt aan een gezicht bij de stem. Je bent daarom ook van harte welkom in onze studio in Zwolle. Hier wachten we je niet alleen op met een bakje koffie en antwoorden op al je vragen, maar ook met (stalen van) al onze vloeren en vloertoebehoren