Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Over ons

   Tijdens de Coronajaren is in ieder geval één ding duidelijk geworden: online werken en winkelen is de toekomst én biedt vele mogelijkheden. Tijdens deze bijzondere periode hebben de mensen achter Dutch Ecom Stores daarom de koppen bij elkaar gestoken om concepten te ontwikkelen die deze mogelijkhede optimaal benutten. Het doel: het bieden van de efficiëntie van online, met het gevoel van echt contact. Ook bij het kopen van iets groots als een vloer. Zo is VloerXXL ontstaan. En zo werken wij aan een bedrijf dat inmiddels tot de top 10 van de Nederlandse markt behoort.  

    

   Waar staat VloerXXL voor?

   Jij wil een mooie, kwalitatieve vloer. Wij begrijpen dat. Jij wil duidelijkheid over wanneer deze geleverd wordt, duidelijkheid over de montage en duidelijkheid over de hoogte en eerlijkheid van de prijs. Dat begrijpen wij nog meer. VloerXXL staat daarom voor een unieke combinatie van de snelheid van online, met de zekerheid van persoonlijk contact en advies. Wel zo prettig als je basis van je woning of bedrijfspand aanschaft.  

    

   Hoe maken wij dit waar?

   Online offertes en de laagste prijs  

   Een vloer bekijken, staaltjes aanvragen, een bestelling plaatsen: het kan bij VloerXXL allemaal online. Wil je voordat je bestelt wel de zekerheid hebben dat je de aller-aller-beste prijs hebt? Vraag dan hier een offerte aan. Wat wij dan doen? 

    

   • Ons best om jou binnen 1 werkdag van een offerte voorzien; 
   • Het toesturen van een offerte per e-mail en/of whatsapp; en 
   • Het aanbieden van de 100 % laagste prijs voor jouw droomvloer. 

    

   Als je onze offerte ontvangt en je bent enthousiast, dan kan je deze makkelijk omzetten tot een bestelling via e-mail óf via whatsapp. Wat jij wil! Betalen doe je ook weer gemakkelijk via iDeal, creditcard of een zakelijke Tikkie. 

   Bang voor schade? Hoeft niet. Wij bieden onze klanten namelijk Trusted Shopsgarantie tot EUR 20.000.  

    

   Wil je advies? Wij nemen de tijd!  

   Een vloer bepaalt de sfeer in je huis of bedrijfsruimte. En een vloer moet praktisch zijn. Er zijn dan ook veel keuzes te maken; welk materiaal, welke kleur, welk dessin past het beste bij je wensen en hoe werkt de montage nu precies? We staan dan ook graag klaar voor persoonlijk advies. Om te voorkomen dat je daarvoor lang naar een wachtmuziekje moet luisteren (gesprekken duren gemiddeld 15-30 minuten!) plannen wij gesprekken graag in. Klik op deze link om direct een afspraak te maken.  

    

   Heb je vragen over een al opgemaakte offerte? Je kan ook een whatsapp chatgesprek met ons starten via nummer 038 200 15 63. Wij komen dan van maandag tot en met zaterdag van 10.00-18.00 uur zo snel mogelijk bij je terug.  

    

   Langskomen mag ook 

   Wij kiezen voor klein, maar effectief. Dat helpt ook in de eindprijs van het product dat we leveren. We hebben daaromgeen grote showrooms gevestigd door het hele land. Toch kunnen we ons voorstellen dat je een vloer graag even wilzien en voelen en behoefte hebt aan een gezicht bij de stem. Je bent daarom ook van harte welkom in onze studio in Zwolle. Hier wachten we je niet alleen op met een bakje koffie en antwoorden op al je vragen, maar ook met (stalenvan) al onze vloeren en vloertoebehoren. Laat je ons wel even weten dat je komt? Dit kan door een afspraak te makenvia deze pagina

   Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Dit bericht verbergenLees meer »