Menu
EUR

Voorinspectie

Voorafgaand aan het leggen van de vloer doen wij een voorinspectie!

De vloerenleggers van VloerXXL hebben jarenlange gespecialiseerde ervaring in het leggen van vloeren en gaan altijd voorbereid aan de slag. Voordat een vloer geleverd en gelegd wordt, vindt er altijd een online voorinspectie plaats. Dit doen wij middels een volledig online formulier welke je per stap kan beantwoorden.

Het formulier dient uiterlijk twee weken voor leverdatum ingevuld bij ons aangeleverd te worden. Na ontvangst van het ingevulde formulier komen wij binnen twee werkdagen met onze opmerkingen en bevindingen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Stap 1:
Allereerst is de voorinspectie bedoeld om onze leggers een compleet beeld te geven van de situatie ter plekke. Om zo ook de hoeveelheid werk beter in te kunnen schatten.

Stap 2:
Er wordt natuurlijk gekeken naar hoeveel vierkante meters vloer nodig is.

Stap 3:
Maar ook wordt er gekeken naar de staat van de ondervloer. Wat moet er gebeuren om op deze basisvloer een goede vloer te leggen waarop garantie gegeven kan worden? Dit kan bij elke vloer anders zijn.

Stap 4:
Verder wordt er gekeken naar de randafwerking, ook hier wordt natuurlijk gekeken naar de te leggen meters en wat er nodig is om deze naar wens te krijgen. Details hierover vind je op de pagina over Randafwerking.

Stap 5:
Bij zowel de te leggen vloer als bij de randafwerking wordt door de legger het te verwachten snijverlies bepaald. Dit wordt verwerkt in uw order. Bij veel kleine ruimtes of ruimtes met schuine hoeken wordt er relatief meer versneden en is het snijverlies hoger.

Stap 6:
Tenslotte worden ook benodigde deurmatten, profielen en specifieke oplossingen voor bijvoorbeeld luiken, convectorputten en technische ruimtes doorgenomen.

Stap 7:
Wanneer bij u de vloer op een nieuwe vloer geplaatst moet worden, is het van wezenlijk belang dat het opstookprotocol is uitgevoerd. Op onze website kunt u het opstookprotocol ook als download vinden. Wij adviseren u om deze na afronding van de voorinspectie door te nemen en zorg te dragen dat het opstookprotocol is uitgevoerd voorafgaand aan de opdracht.

Stap 8:
Behalve bovenstaande zal er ook bekeken worden of er kosten bijkomen voor het parkeren en dergelijke

[powr-form-builder id="025bb3d8_1720252992"]
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!