ClickCease Douwes Dekker - VloerXXL
Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Douwes Dekker

  Douwes Dekker is een Nederlands merk dat zich richt op de verkoop van laminaat- en PVC-vloeren. Het bedrijf is opgericht in 1948 en heeft sindsdien een grote selectie van kwalitatief hoogwaardige vloeren aangeboden aan consumenten en bedrijven.   Het assortiment van Douwes Dekker bestaat uit een diversiteit aan laminaat- en PVC-vloeren, waaronde Toon meer

  Merken

  Soort vloer

  Motief

  Slijtlaag PVC

  Kleur

  Eigenschappen

  51 Producten

  .

  .

  00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
  Bekijk de XXL Collectie

  Douwes Dekker is een Nederlands merk dat zich richt op de verkoop van laminaat- en PVC-vloeren. Het bedrijf is opgericht in 1948 en heeft sindsdien een grote selectie van kwalitatief hoogwaardige vloeren aangeboden aan consumenten en bedrijven.

   

  Het assortiment van Douwes Dekker bestaat uit een diversiteit aan laminaat- en PVC-vloeren, waaronder houtlook- en steenlook-vloeren. De laminaatvloeren van Douwes Dekker zijn gemaakt van hoogwaardig houtmateriaal en zijn ontworpen om een natuurlijke en authentieke uitstraling te geven. De PVC-vloeren van Douwes Dekker zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om een natuurlijke uitstraling te geven.

   

  Douwes Dekker biedt ook een breed scala van accessoires voor de installatie en onderhoud van hun vloeren. De vloeren zijn eenvoudig te installeren en onderhouden, en zijn geschikt voor zowel woon- als werkruimtes.

   

  Douwes Dekker streeft ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten te bieden tegen een betaalbare prijs. Het bedrijf heeft een uitgebreide selectie van vloeren die geschikt zijn voor elk budget. Bovendien biedt Douwes Dekker regelmatig aanbiedingen en kortingen aan op hun producten.

   

  In samenwerking met professionele installateurs, biedt Douwes Dekker ook een volledige service, van het adviseren bij de aankoop tot de installatie en het onderhoud van de vloeren. Hierdoor krijgt de klant een totaalpakket aangeboden.

   

  In samenvatting biedt Douwes Dekker een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige laminaat- en PVC-vloeren, met een natuurlijke en authentieke uitstraling, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast biedt het bedrijf een uitgebreide service, waaronder professionele installatie en onderhoud, om de klant een totaalpakket aan te bieden.