ClickCease Kassakorting tot 50%! Actie verlengd t/m woensdag 23:59 uur - VloerXXL
Bezoek onze Showroom
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kassakorting tot 50%! Actie verlengd t/m woensdag 23:59 uur

  Deze actie is inmiddels verlopen.

  Actie op alle A-merken, zolang de voorraad strekt!

  Vanwege de extreme drukte van afgelopen weekend hebben wij besloten om de vaderdag actie te verlengen t/m woensdag 23:59 uur. Wil jij dus nog profiteren van de korting? Zorg er dan voor dat je order uiterlijk woensdag om 23:59 uur bij ons binnen is!

   

  Het is bijna Vaderdag en dat vieren wij met een MEGA actie. Tijdelijk krijg je tot 50% kassakorting bij de aankoop van je nieuwe vloer! Dat is dus héél veel besparen. De hoogte van de kassakorting is afhankelijk van de type vloer die je besteld. Wil je weten wat de kassakorting is op jouw nieuwe vloer? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek jouw korting.

   

  Let op: wij nemen geen nieuwe legopdrachten meer aan. De vloertoebehoren voor het leggen, zoals plinten, profielen en ondervloeren zijn uiteraard wel bij ons te bestellen. Tijdens de Vaderdag actie krijg je ook hier tot 50% kassakorting. Wees er wel snel bij, want OP=OP!

  Hoe claim ik mijn kassakorting?

  1. Ga naar de productpagina van de vloer die je wil bestellen
  2. Klik op "Gratis Offerte (Actie)"
  3. Vul het offerteformulier in en klik op verzenden
  4. Wij sturen je vaak al binnen één uur een offerte op, inclusief de kassakorting!

  Wees er snel bij, want OP=OP

  De kassakorting geldt alleen op producten die op voorraad zijn. Is een vloer uitverkocht? Dan vervalt de actie. Een vloer die is uitverkocht herken je aan de label "uitverkocht" op de productpagina.

   

  Heb je verder nog vragen? Start een chat of bel naar 088-426 40 95. Mailen kan naar [email protected]. Onze experts helpen je graag.