Menu
EUR

GROOTSTE Black Friday Deal van Nederland!

Nú Alle Plak PVC Gratis Gelegd! Actie t/m zaterdag 17:00 uur! OP=OP

 • Tijdens de Black Friday week krijg je 15% EXTRA kassakorting bij vooraf betalen!


Ja, je leest het goed! De allergrootste Black Friday Deal van Nederland bij VloerXXL! Deze week worden ALLE Plak PVC vloeren GRATIS gelegd! Bij een oppervlakte van 60 m2 bespaar je al snel meer dan € 1.077! Dat is dus héél veel besparen! Bekijk snel de actievoorwaarden:

Actievoorwaarden

 • Actie is alleen geldig als je de vloer koopt bij VloerXXL.
 • De actie is geldig t/m zaterdag. *Let op: de actie geldt alleen op vloeren die op voorraad zijn. Is een vloer uitverkocht? Dan vervalt helaas de gratis legservice actie. Een vloer die is uitverkocht herken je aan de label "uitverkocht" op de productpagina.
 • De actie is alleen van toepassing op een minimale oppervlakte vanaf 60 m2. Is je oppervlakte kleiner? Dan kan je profiteren van onze tot 50% kassakorting actie! Deze actie geldt op alle vloeren, incl. laminaat en klik pvc.
 • Bij de gratis legservice actie geldt de voorwaarde dat je vloer eerst geëgaliseerd moet worden door VloerXXL (of door één van onze vaste partners). Houd er rekening mee dat het egaliseren van de vloer niet inbegrepen is in de actie en tegen een meerprijs is. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of vraag een gratis offerte aan.
 • Nú ook gratis voorinspectie t.w.v. € 150!* Bij VloerXXL geloven we dat een goed geplande voorbereiding de sleutel is tot een succesvol project. Daarom voeren we altijd een grondige voorinspectie uit voordat we aan de slag gaan met het leggen van de vloer.

  Tijdens deze voorinspectie komt een van onze deskundige medewerkers bij je thuis om de ruimte zorgvuldig op te meten, de staat van de bestaande vloer te beoordelen en de geplande werkzaamheden te bespreken. Dit stelt ons in staat om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de dag van de installatie. Deze voorinspectie, die normaal gesproken € 150 kost, wordt kosteloos aangeboden, op voorwaarde dat de vloer uiteindelijk door VloerXXL wordt gelegd. *Houd er rekening mee dat als een bestelling wordt geannuleerd, deze kosten alsnog in rekening worden gebracht.
 • De installatie van plinten valt niet onder de actie.

Goed om te weten

 • Vloeren die in bies of band gelegd moeten worden maken geen onderdeel uit van de actie.
 • Houd er rekening mee dat de vakman geen inkortwerkzaamheden voor deuren, keukenplinten en/of kozijnen verricht.
 • Houd er rekening mee dat de vakman enkel producten mag plaatsen welke bij VloerXXL zijn aangeschaft.
 • Het doorleggen van kruipluiken is niet inbegrepen bij de prijs en dient als aparte product te worden aangeschaft. 

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan de vloer gelegd worden?

Vaak kan de vloer al binnen 6-8 weken gelegd worden. Wil je de vloer eerder laten leggen? Dat is eventueel mogelijk tegen een extra toeslag. Neem hiervoor contact op via WhatsApp. 

 

Ik wil de vloer pas over een enkele maanden laten leggen, kan ik nog steeds profiteren van de actie?

Jazeker! Het is belangrijk dat je bestelling tijdens de actieperiode bij ons binnen is. Maar wil je de vloer pas over een paar maanden laten leggen? Dat is uiteraard mogelijk.

 

De vloer is uitverkocht, kan ik nog steeds profiteren van de actie?
Nee, helaas. De actie vervalt wanneer een vloer is uitverkocht. Een vloer die is uitverkocht herken je aan de label "uitverkocht' op de productpagina.

 

Heb je verder nog vragen? Neem eenvoudig contact op via WhatsApp. Vaak reageren we al binnen enkele minuten.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!