ClickCease 1+1 m² GRATIS Dagen bij VloerXXL! - VloerXXL
Menu
EUR

1+1 m² GRATIS Dagen bij VloerXXL!

Nú actie op alle PRIME vloeren! Actie t/m zaterdag 17:00 uur! OP=OP

Ja, je leest het goed! Het zijn de 1+1 m² GRATIS Dagen bij VloerXXL. Bij de aankoop van een PRIME vloer krijg je nu de tweede m² gratis! Heb je dus 50 m² nodig, dan betaal je dus maar voor 25 m². Dat is pas écht flink besparen!

Maar dat is nog niet alles! Heb je ook hoge plinten of bijvoorbeeld een ondervloer nodig? Ook op de vloertoebehoren kan je namelijk gebruik maken van de 1+1 gratis actie! Je bespaart dus écht -50% op alles!

 

Actievoorwaarden

  • Actie is alleen geldig als je de vloer koopt bij VloerXXL.
  • De actie is geldig t/m zaterdag. *Let op: de actie geldt alleen op vloeren die op voorraad zijn. Is een vloer uitverkocht? Dan vervalt helaas de 1+1 gratis actie. Een vloer die is uitverkocht herken je aan de label "uitverkocht" op de productpagina.
  • De 1+1 gratis actie is alleen geldig i.c.m. de aankoop van een PRIME vloer. Dit geldt ook voor de vloertoebehoren. Je kan hier alleen gebruik van maken i.c.m. de aankoop van een PRIME vloer. 
  • Let op: de actie op de vloertoebehoren is op basis van het aantal vierkante meter vloer die je koopt. Heb je dus 50 m2 nodig? Dan kan je maximaal voor dit oppervlakte gebruik maken van de 1+1 gratis actie op. 
  • Nú ook gratis online voorinspectie* Bij VloerXXL geloven we dat een goed geplande voorbereiding de sleutel is tot een succesvol project. Daarom voeren we altijd een grondige online voorinspectie uit voordat we aan de slag gaan met het leggen van de vloer. Tijdens de online voorinspectie beoordelen we de bestaande vloer en bespreken we de geplande werkzaamheden. Dit stelt ons in staat om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de dag van de installatie. 
  • De installatie van plinten valt niet onder de actie.

Goed om te weten

  • Vloeren die in bies of band gelegd moeten worden maken geen onderdeel uit van de actie.
  • Houd er rekening mee dat de vakman geen inkortwerkzaamheden voor deuren, keukenplinten en/of kozijnen verricht.
  • Houd er rekening mee dat de vakman enkel producten mag plaatsen welke bij VloerXXL zijn aangeschaft.
  • Het doorleggen van kruipluiken is niet inbegrepen bij de prijs en dient als aparte product te worden aangeschaft. 

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de 1+1 GRATIS m2 actie? 

Om gebruik te maken van de actie vragen we je eerst om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je ontvangt vaak al binnen één werkdag een offerte op maat, inclusief de 1+1 gratis actie!  

 

Hoe snel kan de vloer gelegd worden?

Vaak kan de vloer al binnen 6-8 weken gelegd worden. Wil je de vloer eerder laten leggen? Dat is eventueel mogelijk tegen een extra toeslag. Neem hiervoor contact op via WhatsApp. 

 

Ik wil de vloer pas over een enkele maanden laten leggen, kan ik nog steeds profiteren van de actie?

Jazeker! Het is belangrijk dat je bestelling tijdens de actieperiode bij ons binnen is. Maar wil je de vloer pas over een paar maanden laten leggen? Dat is uiteraard mogelijk.

 

De vloer is uitverkocht, kan ik nog steeds profiteren van de actie?
Nee, helaas. De actie vervalt wanneer een vloer is uitverkocht. Een vloer die is uitverkocht herken je aan de label "uitverkocht' op de productpagina.

 

Heb je verder nog vragen? Neem eenvoudig contact op via WhatsApp. Vaak reageren we al binnen enkele minuten.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!